Aantal kamers
boekingsplatformen*
*: Online Boekingplatformen zijn online reisbureaus zoals booking.com, Expedia, HRS, AirBnB (en vele anderen) die rechtstreeks verbinding maken met Cloudrooms.
Verbinding maken met externe Channel-Managers (zoals Hotel Link, Hotel Spider, Vioma, SiteMinder, Cognitive / Seekda, Feratel Deskline, DIRS-21 en vele anderen), telt als 1 boekingsplatform, ongeacht hoeveel platformen hiermee verbonden zijn.
Als u toegang wilt tot meerdere accounts op boekingsplatformen, tellen deze als afzonderlijke boekingsplatformen.
Elk onbeperkt aantal platformen en Channel-Managers kan worden gecombineerd.

Voorbeeld:
U heeft vier accommodaties en gebruikt in het eerste object de externe Channel-Manager van "Hotel Link" die is verbonden met Booking.com, Expedia en AirBnB. In het tweede object is de Channel-Manager "Hotel Spider" in gebruik, dat is verbonden met Booking.com, Expedia en AirBnB. Met Cloudrooms wilt u alle vier accomodaties gezamenlijk beheren en ook de derde en vierde objecten direct verbinden met Booking.com, Expedia en AirBnB (dwz zonder een externe channel-manager)
In dit geval betaalt u de prijs voor acht boekingsplatformen: een voor de eerste twee accommodaties en drie voor de derde en vierde accommodaties.